Kaj delamo?

Kratka predstavitev podjetja MA-ŽI d.o.o. 


Zastopstvo in prodaja

Oprema za stiskalnice in avtomatizacijo proizvodnje...

Izdelava orodij
Konstrukcija in izdelava orodij za brizganje plastike, rezilna, krivilna ter orodja za globoki vlek...
MA-ŽI d.o.o. je zastopnik in dobavitelj G.P.A.

Z razvojem lastne proizvodnje in delom na linijah z ekscentričnimi stiskalnicami smo razvili sodelovanje z našim partnerjem, mednarodno priznanim in uveljavljenim podjetjem  G.P.A. ITALIANA S.p.A., ki je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatskih podajalnih naprav,odvijalcev oz. odvijalnih vreten, varnostnih ventilov ter vrste drugih naprav in komponent za avtomatizacijo proizvodnje.

Njihovi proizvodi in naprave, ki jih zastopamo na slovenskem trgu ter trgih bivše Jugoslavije, se ponašajo z visoko kvaliteto izdelave, robustnostjo, natančnostjo in varnostjo, ter izpolnjevanjem strogih zahtev evropskih in svetovnih standardov.

Podjetje G.P.A. Italiana, je bilo ustanovljeno leta 1962, tako da uspešno razvija in izdeluje avtomatske enote in opremo za stiskalnice že dobrih 45. let. Od leta 1994 so tudi imetniki certifikata ISO 9001.

Kvaliteta izdelkov, profesionalnost in možnost hitre prilagoditve zahtevam trga, ki je v nenehnem razvoju so temelj delovanja podjetja G.P.A., njihov glavni cilj pa je nenehen razvoj izdelkov in nenehno izboljševanje celotnega procesa, od oblike in načrtovanja izdelkov, naprav in linij, vse do kvalitetnih servisnih, svetovalnih in drugih storitev, ki navdušujejo njihove vse številnejše kupce širom po svetu.

Ponudba naprav in izdelkov G.P.A.

Pnevmatske podajalne naprave


Modeli:    


AN 4.24.000 I AN 4.24.100 I AN 4.24.200 I AN 4.24.400
ANM 4.25.100 | ANM 4.25.400 I AMC 4.26.200
AM2C 4.27.200 I ANDCB 4.24.300Varnostni ventili za stiskalnice
 


Odvijalna vretena
Odvijalna vretena
 
Copyright © 2007 MA-ŽI d.o.o.  |  Vse pravice pridržane